Zánkán nyaralt 147 Bocskais gyerek

Július első napjának reggelén indult el 147 gyerek és 15 pedagógus a csodás balatoni táborba, Zánkára.
Már hetekkel az indulás előtt izgatottan készültünk erre a 6 napra. Van aki azért, mert már volt, van aki azért, mert még nem volt.
Az Erzsébet Táborok pályázatát az Erzsébet Alapítvány írta ki, melyet iskolánk lelkes pedagógusai márciusban megírtak, be is adtak és májusban meg is nyertek. Kezdődhetett a szervezés, amely az év végi sűrű feladatok mellett nem is volt egyszerű. De sikerült. Így fantasztikus 6 napot tölthettünk ebben a csodás táborban.
Rengeteg programon vettünk részt: Tábori Olimpia, Kalandpark, Sétahajó, Haditechnikai Park, Trambulin, Csúszda, Laser Tag, Országjáró Múzeum, Sárkányhajó, koncertek…..és strand minden mennyiségben.
A versenyek sem maradhattak el. A gyerekek már itthon el kezdtek készülni a minden évben megrendezésre kerülő KiMitTud?-ra. Az 1800 fős táborban különböző kategóriákban mérethették meg magukat a gyerekek és kiemelkedő eredményekkel végeztek….

Országos versenynek minősülő eredményeink:

Egyéb kategória: vers:
 I. helyezés: KŐRÖSI RÓBERT

Tánc kategória:
 II. helyezés: HORVÁTH HANNA, TÓTH HANNA, TÓTH PANNA
 III. helyezés: SNELLENPERGEL MIRELLA, SZAKÁL ANNA

Felsős strandfoci Bajnokság:
 I. helyezés: BAKÓ LÁSZLÓ, HADAS ZÉTÉNY, JÓZSI-TÓTH MÁTÉ, KÁNTOR ALEX, KOVÁCS DÁVID, KŐRÖSI RÓBERT, LOVÁSZ LEVENTE, MAGI BOLDIZSÁR, NAGY ZOLTÁN, NYAKÓ SÁNDOR, ROSTÁS, KRISZTOFER, VADÁSZ ÁDÁM, VARGA MÁTÉ

Az 1 perc és nyersz:
 I. helyezés: HOLBA KATA, SNELLENPERGEL MIRELLA, HORVÁTH DORINA, KÁNTOR ALEX, NAGY ZOLTÁN, CZISZÁR TAMÁS, KÁNTOR ALEX

Éjszakai akadályverseny 12 év alatt:
 I helyezés: DARÓCZI LOTTI, DÓZSA FANNI, G. NAGY BERNÁT, ILLYÉS HANNA, KÉKI TÍMEA, KOVÁCS JÁZMIN, NÁBRÁDI ANNA, OLÁH LOTTI, RÁCZ IBOLYA, RÉPÁSI VIRÁG, SNELLENPERGEL ESZTELLA, VARGA KINCSŐ

Éjszakai akadályverseny 12 év felett:
 I helyezés: RESZEGI ESZTER, TÍMÁRI KINCSŐ, VARGA DORINA, SZABÓ DONÁT, KÓNYA KAROLINA,MOLNÁR BÁLINT, RESZEGI KEVIN, VAJAS NIKOLETT, PETRUS ROLAND, LANTOS ANTAL, CSISZÁR TAMÁS, PÁLMAI VIOLETTA, GYŐRI NORBERT, FEJES FERENC

Tábori Olimpia: dekázás:
 II. helyezés: CSUJA BERNADETT
 különdíj: SZABÓ DONÁT

Gratulálunk minden versenyzőnek.

Gyerekektől a táborról:
„Minden program tetszett, de a legjobb a strandolás volt.”
„A strandfoci fordulói voltak a legizgalmasabbak.”
„A tábornyitó és a táborzáró volt a legjobb, mert együtt volt az egész tábor…”
„Sokat játszottunk, nekem a legjobb a trambulin volt.”
„Újdonság volt, hogy részt vehettünk egy reklámfilm forgatásán is.”
„Ugye jövőre is jövünk?”

Köszönöm, hogy ilyen fantasztikus gyerekekkel tölthettük ezt a nyári tábort, köszönöm a szülők segítségét, az utazást tökéletes lebonyolító PCS busz segítségét és nem utolsó sorban a 15 pedagógus munkáját, akik odafigyeltek a nyaralni vágyó gyerekekre: NÁBRÁDINÉ BAGDI ILDIKÓ, SERES TÍMEA, SZÜCS MIHÁLY, VERESSNÉ FEHÉR ERZSÉBET, SZABÓ ATTILA, SZABÓ ALBERT, MONÁRNÉ RUSZIN ÁGNES, TANNER MÁRTA, HÁDÁNÉ KÉKI MÁRIA, KISSNÉ SEMSEI-TÓTH MÁRIA, HADAS SÁNDOR, DARÓCZI ILDIKÓ, KONYÁRI DÁVID, JÓZSI-TÓTH MAGDOLNA, PETRUS TAMÁS.

JÓZSI-TÓTH MAGDOLNA

A Zánkán készült fotók egy része elérhető itt.

Kiegészítő információk