TÉR bemutatása

Kedves Kollégák,

Az elmúlt hetekben zajlott a ?Változásért változunk? Fejlesztési Program egyik nagyon fontos elemének, a teljesítményértékelés új rendszerének (TÉR) a kommunikációja.
Az intézményegységek vezetői prezentálták az új rendszer alapjait, működését. A TÉR részletes leírását tartalmazó kézikönyv minden tanári szobában elérhető kinyomtatott formában. Szeretnénk minden kedves kollégát biztatni, hogy olvassátok el, és ha bármilyen kérdésetek vagy észrevételetek, esetleg javaslatotok van ezzel kapcsolatban, akkor azt bátran tegyétek meg!

Bővebben: TÉR bemutatása

Önismeret- és készségfejlesztő alkalmak

Kedves Munkatársaim!
Bizonyosan egyetértünk abban, hogy vannak olyan szakmák, amelyekben nem lehet igazán jól működni magas szintű önismeret nélkül. Leginkább olyan szakmákban igaz ez ? mint a mienk is ? ahol a hatás és kölcsönhatás eszközei mi magunk vagyunk, saját személyiségünk.
Épp ezért örülök annak a lehetőségnek, amely a tantestület előtt áll: az EMKA munkatársa, Almádi Krisztina az alábbi időpontokban és témákban szervez önismeret- és készségfejlesztő alkalmakat.

Bővebben: Önismeret- és készségfejlesztő alkalmak

Kérdőívekről

Köszönetünket fejezzük ki azok felé, akik kitöltötték az Iskola szervezeti diagnózis és Pedagógus elégedettség kérdőíveket.
Aktivitásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a Változásért változunk elnevezésű projekt egyik legfontosabb célkitűzése ? miszerint minél szélesebb réteg véleménye, igénye, javaslata jelenhessen meg a támogató folyamat alatt ? megvalósulhasson.
A kérdőívek feldolgozása megkezdődött, ezek eredményéről természetesen tájékoztatjuk Önöket.
Ha valaki nem töltötte még ki a kérdőíveket, de szándéka, hogy ezzel a lehetőséggel éljen, az legkésőbb holnapig (2011. szeptember 8-ig) még megteheti a www.egyensulya.hu honlap forprofit oldalán, a bal oldali menüsor tesztek pontra kattintva a felsorolt kérdőívek közül a pedagógus elégedettség és az iskolai szervezeti diagnózis linkre kattintva.

A megadott időponton túl sajnos nem tudunk kérdőívet befogadni. Megértésüket köszönjük.

Számítunk további együttműködésükre, és várjuk a további kérdőíveket!

Üdvözlettel,
Az EMKA munkatársai

Programbemutató

Az alábbi rövid videóban bemutatjuk a Változásért változunk Fejlesztési Programunk legfontosabb jellemzőit.

Szervezeti diagnózis

Kedves Kollégák!

Az alábbi linkre kattintva elérhetik iskolánk szervezeti diagnózisának elemzését.

Szervezeti diagnózis

Kiegészítő információk