COVID tájékoztatás

Tisztelt Szülők, Gondviselők!

A hírek alapján láthatjuk, hogy a nyári időszak és időjárási körülmények megszűnésével - ha lassabban is mint a környező országokban -, de hazánkban is egyre több a megbetegedett ember - felnőttek és gyerekek egyaránt.
Szeretnénk, ha nem kellene bevezetni a tantermen kívüli digitális munkarendet ("digitális oktatást"), hiszen amint azt tapasztaltuk az elmúlt években, mindenki számára jelentős nehézséget jelenthet a tananyaggal való lépéstartás, a kortárs-közösség hiánya, a szülői szabadságok kimerülése, stb. A szülőre is plusz terhet ró az intézménnyel való együttműködés, a gyermekek felügyelete mellett a munkahelyi feladatok ellátása.
Ahogy a jelenlegi helyzetben látjuk, a jelenléti oktatás leghatásosabb biztosítéka a védőoltás, mely a súlyosabb megbetegedést is megelőzi.
A megbetegedések sajnos újra jelentkeznek a köznevelési intézményekben is, így szükséges az Önök támogatása is a betegségek megelőzése érdekében.
A 12-18 éves korosztály részére biztosított a megfelelő, ingyenes, önkéntes védőoltás, tehát javaslom, igényeljék ezt a szülők.

Az oltást jelenleg a koronavirus.gov.hu honlapon kérhetik, regisztrációt követően (https://vakcinainfo.gov.hu/regisztracio-oltasra).

Kérem, éljenek ezzel a lehetőséggel, hogy a tanév feladatait biztonsággal, jelenléti oktatással tudjuk teljesíteni.

Tóth Imre, intézményvezető


 

Tájékoztatás - 2020. november 9.

Tisztelt Szülők, Gondviselők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a mai, médiában megjelent (tervezett) intézkedések az általános iskola nevelő-oktató munkát semmilyen formában nem érintik!

A tanítás minden osztály számára kötelező jelleggel az órarend szerinti rendben történik. Az iskolába járás abban az esetben is kötelező, ha valaki már elmúlt 14 éves!

Kérem, az iskolára vonatkozó információkat továbbra is az iskolai honlap COVID-19 menüpontjában keressék, illetve figyeljék a KRÉTA üzeneteket.

A fertőzés terjedésének lassítása érdekében kérem, hogy beteg gyerekeket ne engedjenek iskolába!

Jó egészséget, jó tanulást kívánok!

Tóth Imre intézményvezető


 

Maszkolás - csak stílusosan!


Új intézkedés járványügyben

Tisztelt Szülők, Gondviselők!

Amint a médiából már valószínűleg tudják, a mai naptól a gyerekek testhőmérsékletét az iskolaépületbe történő belépéskor ellenőrizzük.
A mai mérésekről tájékoztatva Önöket, elmondhatom, hogy gyorsan, zökkenőmentesen megtörténtek, köszönhetően annak is, hogy a tegnapi napon iskolánk épületenként 7-8 hőmérőt kapott. Magas hőmérsékletet nem mértünk senkinél.

Köszönöm Önöknek és gyermekeiknek, hogy az eddigi - kellemetlen, de szükséges - óvintézkedéseket mindenki igyekszik megtartani,
Felnőttek és tanulók egyaránt.

Az ügyintézéshez továbbra előnyben részesítjük a személyes találkozást mellőző formákat: telefon, email, eÜgyintézés.

Jó egészséget kívánok mindenkinek!

Üdvözlettel, Tóth Imre intézményvezető

Intézkedési terv

Intézkedési terv

Az új koronavírus iskolai terjedésének, az iskola biztonságos működésének érdekében az alábbi linken elérhető szabályokat hoztuk létre Intézkedési terv címen.

A fertőzöttség állapota rendkívül gyorsan változik, tehát valószínű, hogy a most közzétett szabályok is gyorsan változni fognak. Az Intézkedési terv címe alatt mindig láthatják az utolsó módosítás időpontját.

Kérem támogatásukat a biztonságos iskolai működés érdekében és köszönöm megértésüket a felmerülő kellemetlenségekért!

 

INTÉZKEDÉSI TERV


 

Kiegészítő információk