Tisztelt Szülő, Gondviselő!

Tisztelt Szülő, Gondviselő!

  • Akarja, hogy gyermekének magabiztos legyen a fellépése a legkülönbözőbb helyzetekben?
  • Szeretné, ha összerendezettek lennének az adottságai, és kreatívan használni is tudná a legkülönbözőbb tantárgyakban megszerzett tudást?
  • Mennyire tartaná fejlesztőnek gyermeke számára, ha heti kétszer fél órában egyedül vele foglalkozna egy magasan képzett pedagógus, aki segítené a tanulási képességek fejlődését?
  • Hasznosnak érezné-e, ha gyermekének lehetősége nyílna olyan szakmát tanulni, amire manapság is várják a képzett munkavállalókat?

Sokáig sorolhatnánk a zenetanulás olyan előnyeit, amit felnőttként értékelni, és hasznosítani tudunk.

 

Engedje meg, hogy együtt gondolkodva segítséget adhassunk a gyakran ismételt problémák megoldódásához! Ha azt gondolná, hogy…
…biztosan sokba kerülne zenét tanulni:
•    A zenetanulás államilag támogatott. A díjszabás idei rendezésével nagy hangsúly került a tanulmányi munkára. Jelentősen csökkenti az összeget a jó tanulmányi eredmény, ami rendszeres órára járással és rendszeres készüléssel szakképzett oktatóink segítségével jó eséllyel elérhető. Továbbra is  0 forint szülőkre háruló rész hátrányos helyzetű, halmozottan hátrányos helyzetű, tartósan beteg gyermek esetén, valamint akkor, ha a család egy főre jutó jövedelme nem éri el a mindenkori nyugdíjminimum 130%-át. Ezen szabályokon túl sávosan emelkedő csökkenés kérvényezhető szociális helyzettől függően. A hangszereket ingyen kölcsönözhetik iskolánktól, a kották használata részben fénymásolatokkal, illetve használt tankönyvekkel is megoldható, így alig terheljük a családokat anyagilag.

Van még más kérdése is?

Kérjük, bizalommal keressék a Bocskai AMI tagintézmény-vezetőjét, zenetanárait.
A felvételi meghallgatás időpontja, helyszíne: 2015. május 12.13.14. délután 15-18 óráig a Kéky Lajos Városi Művelődési Központ földszinti zongoratermében.
Választható hangszerek: hegedű, fuvola, trombita, citera, gitár, zongora, ütőhangszerek.

Oldott, jó hangulatban vár minden gyereket egy-két dal eléneklésére, kevés ritmus visszatapsolására egy olyan közösség, ahová jó tartozni!

Bocskai AMI: Művészetoktatás szakértelemmel

Bistey Attila tagintézmény-vezető

Kiegészítő információk