Hírek

Laptop tanulók részére!

Tisztelt Szülők, Gondviselők!

Tájékoztatom Önöket, hogy az RRF-1.2.1 projektben elindult a közoktatásban tanulók általános iskolás és középiskolás tanulók laptoppal történő ellátása.

Novemberben a 7. és 10. évfolyamos tanulók kapnak (vagy már kaptak) laptopot.

Iskolánkba a héten már megérkeztek a diákok részére az ingyenes laptopok, az átadásra november 20-től kerül sor.


Az 5., 6. és 9. évfolyamos tanulók tavasszal fogják megkapni az eszközöket. Részükre a regisztrációs folyamat a KRÉTÁ-ban elindult.
Laptopot csak azok a tanulók kaphatnak, akiknek a szülei (gondviselői) regisztrálják az igányüket. Az igény benyújtása nem jár átvételi kötelezettséggel, de az elmulasztása következtében tavasszal nem kaphat laptopot a tanuló.
Arra kérek tehát minden szülőt, végezze el a regisztrációt. A folyamatban segítséget nyújtanak az osztályfőnökök vagy az iskolai rendszergazdák. Akiknek nem sikerül a regisztrációs bármely okból, kérem, jelezzék az iskola email címén (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

A regisztráció a KRÉTA rendszer TESZEK moduljában végezhető el („Tárgyi eszköz ügyintézés”).
A regisztrációs határideje: 2023. november 30.
A regisztráció menetéről ezen a linken olvashatnak a szülők:
https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=75104834

Bármely problémát jelezzék az iskola email címén: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tóth Imre
intézményvezető


 

Kiegészítő információk